Mijn naam is Myrna Kuijpers.

 

Ik ben bezig met het afronden van mijn studie Orthopedagogiek en daarnaast korfbal ik met veel plezier bij SC DIOSA. Ik ben begonnen met korfbal bij SC DIOSA toen ik 6 jaar oud was en ik korfbal momenteel bij de selectie.

Ik vind het erg belangrijk dat het voor iedereen leuk is om te sporten bij SC DIOSA. Als vertrouwenscontactpersoon (VCP) van SC DIOSA ben ik er om er samen met het bestuur voor te zorgen dat iedereen zich veilig en prettig voelt binnen de vereniging. De vertrouwenscontactpersoon is er voor iedereen die met de vereniging te maken heeft, dus niet alleen leden, maar bijvoorbeeld ook ouders, toeschouwers, trainers en vrijwilligers.

Om te zorgen voor een veilige en prettige sfeer binnen de vereniging probeer ik eraan bij te dragen dat er geen grensoverschrijdend gedrag voorkomt. Omdat niet alles te voorkomen is, kan je ook bij mij terecht wanneer er toch sprake is van grensoverschrijdend gedrag. Dit kan voor al het gedrag waardoor jij je niet prettig voelt (zoals discriminatie, pesten of seksueel ongewenst gedrag) en waarvan je het misschien moeilijk vindt om over te praten.  

Als vertrouwenscontactpersoon zal ik naar je verhaal luisteren en samen met jou kijken wat we zullen doen om het op te lossen of wie jou zou kunnen helpen.  Ik zal jouw verhaal vertrouwelijk behandelen, zonder overleg of jouw toestemming betrekken we er geen andere mensen bij. Ik zal wel contact opnemen met het bestuur. Dit kan, als jij dat wil, anoniem.

Wanneer je contact met mij wilt opnemen kan dat via:

E-mail             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon         06-22009838

Je mag natuurlijk ook altijd naar me toekomen bij SC Diosa!

 

Wanneer je het fijner vindt om met iemand van buitenaf te praten kun je contact opnemen met het Vertrouwenspunt sport van NOC*NSF. In dit filmpje zie je wat zij doen: https://www.youtube.com/watch?v=bT9FQi9TAwE&feature=youtu.be.

Contact opnemen kan op maandag t/m vrijdag van 08.00u tot 20.00u op 0900-2025590 of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het kan ook volledig anoniem via www.speakupfeedback.eu/web/vertrouwenspuntsport.