SC Diosa is weer open!

In juni schreven we dat Diosa “dicht zou gaan”, maar de selecties van korfbal en voetbal zijn alweer begonnen.

In de tussentijd is er heel veel gebeurd; de midweek van korfbal heeft in de moordende hitte schoongemaakt (dank hiervoor). De vierdaagse commissie heeft weer veel wandelaars van een eitje of soep voorzien en het was ook financieel een succesvolle actie (dank hiervoor).

De werkploeg onder leiding van Theo Valks heeft het oude dak verwijderd (dank hiervoor) waarna Erik Banken heeft gezorgd voor isolatie en een nieuw dak, waarbij tevens de ventilatie is aangepast en een deel van de accommodatie ook al van spouwmuurisolatie is voorzien. Martijn Arts heeft de verwarmingsketels vervangen en zonnecollectoren geïnstalleerd.

Zaterdag 31 augustus worden er 100 zonnepanelen geplaatst in samenwerking met Holland Duurzaam en met hulp van de werkploeg en de zaterdagmiddag voetballers ( bij voorbaat dank). Die dag zijn we dus nog even dicht, maar als alles achter de rug is hebben we een compleet nieuwe energievoorziening, zijn we een stuk duurzamer geworden en gaan de energiekosten hopen we structureel omlaag.

Op de Algemene ledenvergadering (medio oktober) krijgen de leden natuurlijk inzage in de financiële consequenties van dit alles, maar voor nu…….het seizoen 2019-2020 kan beginnen.

Veel sportplezier!

Het bestuur