Lid worden van SC DIOSA.

Voetbal:

Voetballen bij SC Diosa is mogelijk vanaf de leeftijd 5 jaar. Voor de voetballende jeugd hebben we een samenwerking tussen de vereniging SC Diosa en VV Niftrik, genaamd SJO Diosa.

Korfbal:

Bij korfbal is het mogelijkheid om al lid te worden vanaf 3 jaar. Je wordt dan lid van de KangoeroeKlup en je maakt spelenderwijs kennis met korfbal. Dit is eens in de 3 weken. Vanaf 5/6 jaar zul je worden ingedeeld bij een jeugdteam.
 

Voor zowel voetbal als korfbal geldt dat een nieuw lid natuurlijk eerst een maand mag meetrainen, om te kijken of het iets is voor je.

Wil je meer informatie over voetballen of korfballen bij SC DIOSA, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., laat je contactgegevens achter en we nemen contact met je op.

Voetballen en korfballen is voor jong en oud! Dus ook voor senioren.
Lijkt het je iets om te gaan voetballen of korfballen, meld je dan aan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden


Beëindiging lidmaatschap

In verband met de teaminschrijvingen richting de KNVB en de KNKV voor het volgende seizoen kan opzeggen van het lidmaatschap alleen per mail geschieden. Gebruik hiervoor onderstaand uitschrijfformulier en mail dit voor 31 mei naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       

Een lidmaatschap geldt voor het gehele seizoen. Zeg je desondanks op gedurende het seizoen dan geldt, conform de statuten van SC DIOSA,  dat er wel voor het gehele seizoen betaald moet worden. Een opzegging wordt pas in behandeling genomen als aan alle (financiële) verplichtingen is voldaan.

Klik hier voor het uitschrijfformulier te downloaden

 

Wil je een wijziging doorgeven?

Vul dan onderstaand wijzigingsformulier in.

Klik hier voor het wijzigingsformulier te downloaden

 

Alle formulieren mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.